5.5.12

για τα τελευταια γεγονοτα

«Η δημοσιοποίηση των στοιχείων ταυτότητας και των φωτογραφιών, καθώς και της ποινικής δίωξης
που ασκήθηκε σε βάρος των παραπάνω έντεκα γυναικών αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού
συνόλου και προς την ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των
παραπάνω αδικημάτων. Επίσης, για την αποκάλυψη της τυχόν τέλεσης από μέρους τους παρόμοιων
πράξεων, της προτροπής όσων έχουν ήδη συνευρεθεί μαζί τους να υποβληθούν σε ιατρικές εξετάσεις,
καθώς και της αποτροπής του πανικού που θα μπορούσε να προκληθεί σε όσους έχουν συνευρεθεί με
εκδιδόμενο πρόσωπο με όμοια χαρακτηριστικά»

1/5/2012 – Ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας
/Υπουργείο Προστασίας του ΠΟΛΙΤΗ (sic)

Στη χώρα που το εμπόριο γυναικών είναι καθημερινότητα, που οι άντρες κοινωνικοποιούνται μέσα από την υποτίμηση των γυναικών και μαθαίνουν τη σεξουαλικότητά τους μέσα απ’ το ρόλο του πελάτη, στη χώρα του μισογυνισμού, της ομοφοβίας, της τρανσφοβίας και του εθνικισμού, το κοινωνικό σύνολο “προστατεύεται” μέσα από την επιχείρηση εξόντωσης των εργατριών του σεξ που φέρουν τον ιό HIV.
Σύλληψη, προφυλάκιση και δημοσίευση των στοιχείων γυναικών που αποτελούν «δημόσιο κίνδυνο» για το γεγονός και μόνο ότι είναι οροθετικές και σεξεργάτριες. Το AIDS αντί να αφορά την προσωπική και συλλογική διαπραγμάτευση και φροντίδα γίνεται έγκλημα και δημόσια απειλή όταν αγγίξει τις ιερές οικογενειακές δομές, τηνετεροφυλόφιλη, αναπαραγωγική σεξουαλικότητα. Οι εργάτριες του σεξ, μέχρι πρότινος ένα αθώο χόμπι για τουςάνδρες-πελάτες, μέσα σε μια νύχτα γίνονται κίνδυνος-θάνατος. Το κράτος στο ρόλο του προστάτη της υγειούς σεξουαλικότητας, των φυσιολογικών σχέσεων έρχεται να τιμωρήσει όπως πρέπει αυτές που συμβολίζουν το κακό: τις πόρνες, τις άρρωστες και ακόμα χειρότερα τις ξένες. Πάντα στο όνομα της μακροζωίας των στυγνών εκμεταλλευτών που αποκαλούνται ελληνική κοινωνία, που απαιτούν να διασκεδάζουν εις βάρος των άλλων χωρίς καμιά ευθύνη. Είναι το κράτος που νοιάζεται, το κράτος που μεριμνά, το κράτος
που φροντίζει το λεγόμενο «κοινωνικό σύνολο».
Αλλά είναι αυτό το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ των βιαστών, των ρατσιστών, των μικρών και μεγάλων φασιστών του “να ξεβρωμίσει ο τόπος”, του “μας παίρνουνε τους άντρες”, του “τα ‘θελε κι αυτή”, που δεκαετίες τώρα ποδοπατεί, εκμεταλλεύεται, φυλακίζει, βιάζει και δολοφονεί ατιμώρητα αυτές που δεν έχουν φωνή.
Είναι αυτό το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ που “προστατεύεται” μέσω της εξόντωσης των “ξένων”, των “μολυσματικών” και “αναλώσιμων”, που θέλει να “καθαρίσουν” οι πόλεις από ανθρώπους που ορίζει ως απόβλητα.
Είναι αυτό το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ που θεωρεί λογικό κάποιος που αγοράζει σεξ να φοράει καπότα όποτε γουστάρει χωρίς καμιά ευθύνη γι’ αυτό ενώ ταυτόχρονα θεωρεί επικίνδυνη εγκληματία αυτή που δουλεύει με όρους σκλαβιάς στα κάτεργα που συντηρεί ο ελληνικός ανδρισμός.
Είναι ένα ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΡΑΤΣΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΣΕΞΙΣΤΩΝ, που οι φάτσες τους μας είναι ήδη γνωστές, ζουν δίπλα μας και ανάμεσά μας, είναι συνάδελφοι, συγγενείς, συμμαθητές. Και αποτελούν συνεχή απειλή, σωματική και ψυχική, για όσες και όσους στιγματίζουν και αποκλείουν στη βάση των καθιερωμένων προνομίων τους
.
ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ
& ΟΣΟΙ ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΤΕΣ!
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΙΣ ΕΡΓΑΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΣΕΞ.
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΡΑΦΙΚΙΝΓΚ.
__________________________________________________________ QVzine.net ________________

Δεν υπάρχουν σχόλια: